Pretendenţi la funcţia de deputat, cu nume sau prenume asemănătoare, în aceleaşi circumscripţii uninominale
Sursa foto:Foto simbol Vizualizari:

Pretendenţi la funcţia de deputat, cu nume sau prenume asemănătoare, în aceleaşi circumscripţii uninominale

Prezenţa în aceeaşi circumscripţie uninominală la alegerile din februarie a doi candidaţi cu nume asemănătoare este întâlnită nu doar la Chişinău, în circumscripţia 33, unde candidează Andrei Năstase de la Blocul ACUM şi independentul Andrei Năstas.

În circumscripţia 49, situată la Est de Republica Moldova (Rusia) sunt doi candidaţi la funcţia de deputat cu numele Para, potrivit informaţiei de pe site-ul Comisiei Electorale Centrale. Este vorba despre Gheorghi Para de la Partidul Socialiştilor şi independentul Gheorghe Para. 

În circumscripţia nr. 2, Ocniţa sunt trei pretendenţi la funcţia de deputat cu acelaşi prenume. Este vorba despre Eduard Drăgălin de la Partidul Liberal, Eduard Fedişin de la Partidul Şor şi Eduard Pleşca de la Partidul Nostru.

De asemenea, sunt trei candidaţi cu numele Bolea, doi dintre care sunt din partea aceluiaşi partid. Este vorba despre socialiştii Vasile Bolea (nr.24, Chişinău) şi Ştefan Bolea (nr.15, Călăraşi), precum şi de reprezentantul Blocului ACUM Vladimir Bolea (nr. 27, Chişinău), scrie Radio Chişinău.

Similare
RECOMANDĂRI