PLDM şi-a anunţat candidatul la funcţia de deputat pe circumscripţia nr. 38 Hînceşti
Vizualizari:

PLDM şi-a anunţat candidatul la funcţia de deputat pe circumscripţia nr. 38 Hînceşti

Biroul Permanent Central (BPC) al Partidului Liberal Democrat din Moldova s-a pronunţat pentru participarea partidului cu candidat propriu în alegerile parlamentare noi în circumscripţia uninominală nr. 38, Hînceşti. În calitate de candidat din partea PLDM a fost desemnat Anatolie Postolachi, iar decizia a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

Anatolie Postolachi s-a născut în satul Buţeni, raionul Hânceşti, are 47 de ani şi este jurist de profesie. A activat ca primar al satului Buţeni (1999-2007), vicepreşedinte al raionului Hânceşti (2007-2009), şef al OT Hânceşti al Cancelariei de Stat şi reprezentant al Guvernului în teritoriu (2009-2013).

BPC a decis, de asemenea, constituirea grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor în sprijinul candidatului partidului şi l-a numit în fruntea grupului pe Nicolae Brânză, preşedintele OT Hânceşti a PLDM.

Amintim că, cei care şi-au anunţat până acum candidaturile pentru alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr 38 Hînceşti sunt:

- Olesea Stamate, din partea PAS;

 -Vlad Ţurcanu, din partea PUN;

Vitalie Balinschi din partea Partidului ŞOR; 

Ion Mereuţă din partea PD;

Dorin Chirtoacă, din partea Mişcării Politice UNIREA.

De asemenea, PPDA l-a propus pe Mihai Druţă la funcţia de deputat pe această circumscripţie, însă colicită tuturor partidelor pro europene să susţină această candidatură.
 

Similare
RECOMANDĂRI