Pe ultima sută de metri, Igor Dodon l-a decorat pe ambasadorul rus la Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pe ultima sută de metri, Igor Dodon l-a decorat pe ambasadorul rus la Chişinău

Cu două zile înainte de a-şi încheia mandatul Igor Dodon l-a decorat pe ambasadorul Federaţiei Ruse în R.Moldova, Oleg Vasneţov, cu „Ordinul de Onoare”.

Decretul a fost publicat astăzi, 25 decembrie, în Monitorul Oficial. În decret se menţionează că Oleg Vasneţov a primit distincţia „în semn de profundă gratitudine pentru contribuţia substanţială la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor de prietenie şi colaborare moldo-ruse”.

Ordinul de Onoare a fost instituit de Parlamentul R. Moldova în anul 2002 şi este o înaltă distincţie de stat din Republica Moldova, care se decernează prin decret prezidenţial pentru contribuţie meritorie la consolidarea statalităţii, la promovarea reformelor şi a transformărilor democratice; pentru activitate deosebit de rodnică în organele de stat şi pe tărâm social; pentru merite deosebite în promovarea imaginii ţării în lume şi integrarea republicii în structurile internaţionale; pentru sucese remarcabile în diverse domenii de activitate economică, socială, politică, culturală, literară etc. 
Similare
RECOMANDĂRI