PDM, despre ridicarea imunităţii lui Cebotari: O răfuială cu oponenţii politici şi o tentativă de fraudare a alegerilor locale
Sursa foto:http://www.pdm.md Vizualizari:

PDM, despre ridicarea imunităţii lui Cebotari: O răfuială cu oponenţii politici şi o tentativă de fraudare a alegerilor locale

Partidul Democrat din Moldova califică ridicarea imunităţii deputatului Vladimir Cebotari, la câteva ore după ce a depus actele pentru înregistrare în calitate de candidat pentru funcţia de Primar al municipiului Chişinău, drept o răfuială cu oponenţii politici şi o tentativă de fraudare a alegerilor locale.

Preşedintele PDM, Pavel Filip, a declarat că acum nu mai este nevoie de organe de anchetă, de judecată sau de procuratură, pentru că dosarele sunt iniţiate doar pentru membri ai opoziţiei şi cu o lună înainte de alegerile locale.

Potrivit liderului democraţilor, prin aceste acţiuni actuala guvernare doreşte să distragă atenţia de la eşecurile tot mai răsunătoare: plecările din partid sau acordul ruşinos pe care l-au semnat pe ascuns şi au sperat că va trece neobservat. 

Liderul democraţilor a făcut apel către toţi membrii PDM să nu se lase intimidaţi de aceste încercări de presiune.

Amintim că astăzi, la şedinţa Parlamentului, democratul Vladimir Cebotari a rămas fără imunitatea parlamentară. Cebotari este al patrulea deputat care rămâne fără imuntate.

Similare
RECOMANDĂRI