PD şi PSRM neagă că ar fi discutat aseară crearea unei coaliţii
Vizualizari:

PD şi PSRM neagă că ar fi discutat aseară crearea unei coaliţii

Reprezentanţi ai Partidului Democrat şi cei ai Partidului Socialiştilor neagă informaţiile conform cărora, la şedinţa petrecută aseară în secret între conducerile celor două formaţiuni, plus premierul şi preşedintele R. Moldova, au fost discutate condiţiile creării unei alianţe între cele două partide.

„Vă asigur că alte subiecte, decât cele enunţate în comunicatul de presă al parlamentului, nu au fost discutate”, a dat asigurări în cadrul unei conferinţă de presă socialistul Vlad Bătrâncea.

De asemenea, şi PD a emis un comunicat de presă prin care spune că „nu poartă actualmente discuţii pentru crearea unor alianţe”.

Contactat de Radio România Chişinău, preşedintele de onoare al PD-ului, Dumitru Diacov, a declarat că în cadrul partidului nu există riscul unei scindări, având în vedere că unii deputaţi ai partidului, inclusiv Sergiu Sîrbu, nu au fost anunţaţi despre şedinţa de ieri seară.

„Şi Sergiu Sîrbu a mers în teritoriu şi nu a informat conducerea partidului. El e băiat aşa mai tânăr, cum se spune, uşor la declaraţii, dar eu cred că noi tot aşa, liniştit, trebuie să încercăm să facem ceea ce vrem să facem”, a afirmat Diacov.
 

UPDATE. La şedinţa secretă PD-PSRM a participat Chicu, dar şi Dodon. Despre ce au discutat

Similare
RECOMANDĂRI