Pavel Voicu spune că, de fapt, ministrul rus al Apărării vine în Republica Moldova la invitaţia preşedintelui
Sursa foto:realitatealive.md Vizualizari:

Pavel Voicu spune că, de fapt, ministrul rus al Apărării vine în Republica Moldova la invitaţia preşedintelui

Ministrul Apărării de la Chişinău, Pavel Voicu, a declarat după şedinţa Guvernului că omologul rus Serghei Şoigu vine în Republica Moldova la invitaţia lui Igor Dodon, pentru a fi prezent la evenimentele dedicate împlinirii celor „75 de ani de la eliberarea Republicii Moldova de sub ocupaţia fascistă”.

Pavel Voicu mai spune că posibil a fost o confuzie la acest subiect, pentru că la Guvern s-a înţeles că fost invitat de el, dar Serghei Şoigu vine la invitaţia preşedintelui Igor Dodon.

Acesta a declarat că informat-o pe Maia Sandu despre o posibilă vizită a lui Şoigu în Republica Moldova, în ziua în care a aflat şi el despre acest lucru.

„Eu consider că toţi miniştrii trebuie să se întâlnească cu omologii lor pentru a discuta acele subiecte care vin în beneficiul cetăţenilor”, a menţionat ministrul, după ce în timpul şedinţei Guvernului, premierul i-ar fi spus că această întrevedere este una privată şi cei doi nu vor putea aborda subiecte oficiale, întrucât nu s-au întreprins toate demersurile legale.

Ministrul Apărării a mai declarat că se va consulta suplimentar cu prim-ministrul.
Similare
RECOMANDĂRI