Pavel Filip i-a prezentat pe noii miniştri colectivelor de muncă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pavel Filip i-a prezentat pe noii miniştri colectivelor de muncă

După ce noii membri ai cabinetului Filip au depus astăzi jurământul în faţa preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, prim-ministrul i-a prezentat pe noii miniştri colectivelor de muncă pe care le vor conduce.

Seria prezentărilor a început la Ministerul Justiţiei, care va fi condus de Alexandru Tănase. Premierul a menţionat că noul ministru al Justiţiei are o experienţă bogată, ştie care sunt mizele momentului pentru Republica Moldova în zona Justiţiei.

Următoarea prezentare a avut loc la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Potrivit Premierului, Tudor Ulianovschi are o experienţă însemnată în afacerile externe. „Urmează să aveţi o muncă intensivă, dar, în acelaşi timp, şi eficientă, astfel încât la sfârşitul mandatului acestui Guvern să ne putem mândri că am făcut tot ce este posibil, tot ce ţinea de noi pe dimensiunea politicii externe în Republica Moldova”, a spus Pavel Filip.

Prezentându-l colectivului de muncă pe Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Liviu Volcovici, Premierul a vorbit despre importanţa investiţiilor în sectorul agricol, astfel încât să avem o agricultură modernă şi competitivă.

Ulterior a urmat prezentarea Ministrului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Svetlana Cebotari, care a activat anterior în calitate de director al Centrului Naţional de Transfuzie a Sângelui. 

Biroului pentru Reintegrare va fi condus de viceprim-ministrul Cristina Lesnic.

Ministerul Economiei şi Infrastructurii va fi condus de Chiril Gaburici, Premierul a menţionat că el vine cu o experienţă solidă în management, dar şi cu una guvernamentală.
Similare