Pavel Filip, despre moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu: Scopul PD nu este de a da jos acest guvern
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pavel Filip, despre moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu: Scopul PD nu este de a da jos acest guvern

Deşi a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Sandu, Pavel Filip spune că scopul Partidului Democrat nu este de a da jos acest Guvern. Mai mult, PD este „aproape convins” că nu se va bucura de susţinere suficientă pentru ca această moţiune să fie aprobată de majoritatea deputaţilor din Parlament.

„Aproape că avem certitudinea că nu va trece aceasta moţiune”, spune liderul PD, Pavel Filip, în cadrul emisiunii Punctul pe AZi, de la TVR MOLDOVA, subliniind că scopul acestei moţiuni de cenzură nu este să fie demis actualul Guvern.

Scopul acestei moţiuni, spune Filip, este de a... aduce miniştrii în Parlament, după ce unii miniştri au refuzat „cu multă obrăznicie” să se prezinte în faţa deputaţilor, în urma unor interpelări depuse de democraţi.

„Pe noi oamenii ne întrebă de ce a fost oprit programul drumuri bune? De ce a fost trunchiat bugetul pentru drumuri bune? Moţiunea de cenzură este un instrument politic şi democratic de responsabilizare a Guvernului. Dacă nu vrei să veniţi de bună voie, atunci prin moţiune de cenzură trebuie să vină tot Guvernul să răspundă la întrebări”, a declarat Filip, în studioul TVR MOLDOVA.
Similare
RECOMANDĂRI