PAS face precizări în privinţa alegerilor parlamentare noi de la Hânceşti. Cine o susţine pe Olesea Stamate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PAS face precizări în privinţa alegerilor parlamentare noi de la Hânceşti. Cine o susţine pe Olesea Stamate

Partidul Acţiune şi Solidaritate vine cu unele precizări în legătură cu alegerile parlamentare noi din circumscripţia 38, Hânceşti. Astăzi a apărut informaţia precum că Organizaţia Teritorială Hânceşti nu o susţine pe Olesea Stamate la aceste alegeri, potivit partidului aceasta este poziţia doar a organizaţiei locale din oraşul Hînceşti (una dintre cele 30 de organizaţii locale ale PAS din raion). Potrivit PAS Organizaţia Teritorială Hânceşti PAS susţine candidatura doamnei Olesea Stamate pentru funcţia de deputat.

Conform Statutului PAS (art.58 lit.c) din Statutul PAS), decizia cu privire la desemnarea candidatului pentru alegerile parlamentare este competenţa exclusivă a Consiliului Politic Naţional PAS. La data de 18 ianuarie a.c. Consiliul Politic Naţional PAS a decis cu un vot covârşitor (91 pro, 3 abţineri şi 0 voturi împotrivă) susţinerea candidaturii Olesei Stamate la funcţia de deputat în circumscripţia Hânceşti."Comportamentul unor membri PAS care nu respectă decizia Consiliului Politic Naţional PAS va fi analizat la şedinţele forurilor statutare ale partidului, care vor lua decizia potrivită," se arată într-un comunicat al partidului.

Astăzi au fost strânse toate cele 500 de semnături necesare pentru înregistrarea doamnei Stamate în calitate de concurent electoral de la oamenii din Hânceşti.

Citeşte şi:

PAS Hânceşti nu o va susţine pe Olesea Stamate la funcţia de deputat în cadrul alegerilor din 15 martie
 
Similare
RECOMANDĂRI