PAS anunţă o manifestaţie la CEC: "Opriţi fraudarea alegerilor"
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

PAS anunţă o manifestaţie la CEC: "Opriţi fraudarea alegerilor"

Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) anunţă despre organizarea unei manifestaţii de protest la Comisia Electorală Centrală (CEC) .

"Dodon ştie că pierde alegerile, că oamenii nu-l vor vota. Dodon este laş, el nu poate lupta cinstit şi se ascunde în spatele CEC-ului. Numeroase semnături pentru înregistrearea prealabilă în vederea deschiderii unor secţii de vot în Rusia sunt false. PAS a cerut CEC să le verifice şi anuleze semnăturile false. De asemenea, CEC încearcă, în mod nejustificat, să blocheze finanţarea candidaţilor de către partide. Un alt risc de fraudare a alegerilor este transportarea organizată şi contra bani a alegătorilor din regiunea transnistreană", menţionează PAS.

Totodată, PAS anunţă că mâine va depune la CEC semnăturile colectate de liderul Maia Sandu. "Mâine, 23 septembrie, mergem la CEC să depunem semnăturile colectate pentru candidatul PAS, Maia Sandu, începând cu ora 12:00. De asemenea, vom cere respectarea dreptului la vot al tuturor oamenilor din ţară şi de peste hotare, indiferent că sunt din Vest sau din Est, cu condiţia ca aceştia să fie oameni reali!"


 
Similare
RECOMANDĂRI