Partidul ŞOR solicită repetat să i se permistă să reabiliteze trecerile subterane din Chişinău
Sursa foto:http://partidulsor.md/ Vizualizari:

Partidul ŞOR solicită repetat să i se permistă să reabiliteze trecerile subterane din Chişinău

Partidul ŞOR a depus repetat la Primăria Chişinău o solicitare în care cere să-i fie permisă reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Chişinău. Formaţiunea politică aminteşte de trecerea subterană din regiunea Aeroportului, pe care a reabilitat-o în primăvară.

„Cu ajutorul antreprenorilor şi investitorilor, noi suntem disponibili să reabilităm toate pasajele pietonale subterane din oraş, la fel cum am procedat cu trecerea subterană din regiunea Aeroportului”, a declarat Valerii Klimenko, consilier din partea Partidului ŞOR în Consiliului municipal Chişinău.

Partidul ŞOR a depus repetat la Primăria Chişinău o solicitare în care cere să-i fie permisă reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Chişinău.

 
 
Amintim că în primăvară, Partidul ŞOR s-a implicat direct, în modernizarea unui pasaj subteran din regiunea Aeroportului. Atunci, liderul formaţiunii politice, Ilan Şor, a anunţat că la Primăria Chişinău a fost depus un demers în care a fost solicitată permisiunea de a reconstrui toate pasajele subterane din sectorul Botanica. Autorităţile municipale însă nu au dat curs iniţiativei.
 
În capitală sunt, în total, 20 de pasaje pietonale subterane. 
Similare
RECOMANDĂRI