Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Opoziţia califică iniţiativa democraţilor de reabilitare a drumurilor din sate drept una electorală

O acţiune cu tentă populistă ce ţine de domeniul fantasticului. Astfel califică deputaţii opoziţiei parlamentare iniţiativa democraţilor de reabilitare a 1200 km de drum din satele Republcii Moldova.

În timp ce deputaţii opoziţiei fac glume pe seama anunţului liderului democrat, guvernarea spune că în acest an ţara se va transforma într-un adevarat şantier, iar fiecare localitate va beneficia de câte un drum reabilitat.

Acum 2 zile liderul democrat, Vlad Plahotniuc anunţa demararea celui mai grandios proiect de infrastructură din Republica Moldova. Şeful PDM spunea că în acest an vor fi reabilitaţi 1200 km de drum de la sate. Iniţiativa democraţilor  i-a amuzat pe deputaţii opoziţiei care califică campania PDM drept una strict electorală.

Mult mai optimişti sunt deputaţii coaliţiei majoritare care spun că în acest an toate localităţile rurale vor avea parte de drumuri mai bune.

Campania Drumuri Bune pentru Moldova urmează să fie implementată de Guvern. Potrivit liderului PDM drumurile vor fi reabilitate în fiecare sat, indiferent de culoarea politică a primarului localităţii.
 
Similare
RECOMANDĂRI