Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Opinie. Indiferent câtă propagandă vor face ruşii, reunirea oricum se va produce

Sunteţi unionist sau statalist? Susţineţi reunirea celor două state româneşti sau fiecare cu ograda sa? Sunt doar câteva din întrebările care, pe parcursul Anului Centenarului Marii Uniri, au fost adresate invitaţilor emisiunii Punctul pe AZi, de la TVR Moldova. Care au fost răspunsurile, vedeţi în următorul colaj, realizat de Vasile Munteanu.

„Singura soluţie viabilă pentru Republica Moldova este unirea cu România”, a spus Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.
 
„Numai pentru asta, dl Băsescu, trebuie să fie pedepsit pentru astfel de declaraţii”, a comentat Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al PDM.

Fiind întrebat de ce ar trebui să fie pedepsit Traian Băsescu, Diacov a menţionat că doar aşa simbolic. „... fiindcă aceste lucruri nu se fac nicăieri. Iată, să merg eu în România şi să fac declaraţii de tipul pe care le face Băsescu. Ce ar spune prietenii noştri de la Bucureşti? Bă, tâmpitule, du-te acasă şi fă declaraţii”.
 
„Ce să facem? Sunt şi oameni care se cred capabili să se bată cu istoria, or realităţile istorice sunt cu totul altele decât ceea ce cred ei. Singurul meu obiectiv este să vorbesc cinstit cu românii din stânga Prutului şi să le arăt calea corectă”, a răspuns replicii politicianului PDM, fostul preşedinte al României.
Similare
RECOMANDĂRI