Olesea Stamate spune că ar fi demisionat din funcţie, dacă acest lucru i l-ar fi cerut Maia Sandu, dar nu preşedintele
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Olesea Stamate spune că ar fi demisionat din funcţie, dacă acest lucru i l-ar fi cerut Maia Sandu, dar nu preşedintele

Ex-ministrul Justiţiei, Olesea Stamate, spune că nu ar fi fost o problemă să demisioneze pentru că ea nu a venit pentru funcţie. Doar că ar fi făcut acest lucru la solicitarea Maiei Sandu, dar nu a lui Igor Dodon.

„Eu nu am venit la minister, precum cred că nu au venit nici colegii mei, pentru funcţii. Noi am venit din credinţa că putem schimba ceva, că putem aduce un bine ţării”, a menţionat Stamate la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Aceasta a mai declarat că dacă fostul prim-ministru Maia Sandu şi colegii săi i-ar fi spus că ea nu a făcut faţă situaţiei, nu ar fi avut vreo problemă să-şi dea demisia.
 
Totodată, Olesea Stamate spune că socialiştii nu au fost sinceri atunci când au cerut demisia şi retragerea proiectului pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea, motivând că astfel vor renunţa la moţiunea de cenzură.

„A fost un joc politic. Am fost o persoană incomodă eu, apoi Năstase şi însăşi Maia Sandu. Au fost utilizate tot felul de motive pentru a arăta cetăţenilor că ei vor o coaliţie cu ACUM, dar nu în forma actuală. Mimau o dorinţă reală de a avea o coaliţie cu ACUM”, a menţionat fostul ministru al Justiţiei.

Amintim că după ce Olesea Stamte a anunţat că rezultatele concursului pentru funcţia de procuror general vor fi anulate, preşedintele Igor Dodon i-a cerut demisia fostului ministru al Justiţiei.
Similare
RECOMANDĂRI