Noul ministru de Externe de la Chişinău va efectua o vizită la Bucureşti
Sursa foto:Facebook: Tudor Ulianovschi Vizualizari:

Noul ministru de Externe de la Chişinău va efectua o vizită la Bucureşti

Noul ministru al Afacerilor Externe de la Chişinău, Tudor Ulianovschi, va efectua o vizită în România, la invitaţia omologului său din Bucureşti, Teodor Meleşcanu.

Într-o convorbire telefonică dintre cei doi, Teodor Meleşcanu a „reiterat sprijinul constant şi susţinut al României pentru avansarea parcursului european al Republicii Moldova şi a evidenţiat necesitatea intensificării procesului de reforme în acest scop”, se menţionează într-un comunicat de presă al MAE.

De asemenea, ministrul Teodor Meleşcanu i-a adresat invitaţia ministrului Tudor Ulianovschi de a efectua o vizită în România, pe care acesta a acceptat-o.

În calitate de preşedinte interimar al Republicii Moldova, şeful Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu, a semnat miercuri decretul de numire în funcţie a noilor miniştri din Guvernul Filip.

Membrii Cabinetului de Miniştri au depus jurământul tot în faţa speakerului, după ce preşedintele Igor Dodon a fost suspendat din funcţie de Curtea Constituţională pentru refuzul de a semna decretul respectiv.

Similare