Nicolae Botgros, înregistrat în calitate de candidat la un fotoliu de deputat
Sursa foto:foto: ziuadeazi.md Vizualizari:

Nicolae Botgros, înregistrat în calitate de candidat la un fotoliu de deputat

 Nicolae Botgros a fost înregistrat de către CECE nr. 42 Cantemir în calitate de Candidat la funcţia de Deputat.

Astfel, listele de subscripţie completate şi actele necesare au fost depuse în doar câteva ore de la eliberarea listelor, scrie presa locală.

Totodată, CECE nr.42 Cantemir l-a înregistrat pe Lupaşcu Vasile, candidat din partea partidului „Şor”. Astfel, la acest moment sunt 4 candidaţi înregistraţi oficial în cursă: Elena Bacalu, PDM; Vladimir Ţurcanu „PSRM”; Vasile Lupaşcu, Partidul „Şor” şi Nicolae Botgros, candidat independent.   

CECE nr. 42 Cantemir a înregistrat grupul de iniţiativă pentru susţinerea lui Nicolae Botgros la funcţia de Deputat în Parlament.

Decizia a fost luată pe 3 ianuarie 2019, grupului de iniţiativă fiindu-i eliberate listele de subscripţie, iar până pe 24 ianuarie urmează să fie colectate semnăturile.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul

Prima orchestră dirijată de Nicolae Botgros a fost „Ciocârlia” de la Edineţ. În 1973 este violonist în Orchestra „Mugurel” a Filarmonicii, apoi la „Joc”, ca în 1978 să devină director artistic şi prim-violonist la „Lăutarii”.

Nicolae Botgros este cetăţean de onoare a raionului Cahul, în cinstea acestuia fiind denumit şi Palatul Culturii din mun. Cahul.
Similare
RECOMANDĂRI