Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Năstase: Indiferent în ce funcţie mă aflu, mă voi preocupa de problemele chişinăuienilor, mulţumindu-le pentru mandatul pe care mi l-au acordat anul trecut

Primăria Municipiului Chişinău şi Ministerul Afacerilor Interne au semnat un acord de colaborare pentru soluţionarea problemelor cetăţenesti. Printre obiectivele memorandumului se numără menţinerea ordinii publice, fluidizarea traficului, siguranţa rutieră dar şi combaterea comerţului stradal ilicit.

Deşi este în fruntea Ministerului de Interne, Andrei Năstase este tot cu gândul la primărie. El a semnat un acord de cooperare cu primarul interimar al Chişinăului, Adrian Talmaci.

„Personal am spus şi repet acest lucru, indiferent în ce funcţie mă aflu mă voi preocupa de problemele locuitorilor municipiului Chişinău şi mă voi preocupa de aceştia, mulţumindu-le pentru mandatul pe care mi l-au acordat anul trecut. Ordinea publică, traficul şi siguranţa rutieră, comerţul illegal, construcţiile ilegale reprezintă în opinia mea nişte probleme care împiedică dezvoltarea durabilă şi sigură a capitalei”, a spus Andrei Năstase.

Primarul interimar recunoaste că municipiul Chişinău este un oraş cu o sumedenie de probleme, care nu pot fi soluţionate fără implicarea oamenilor legii.

„Cu toate că autorităţile publice locale din Mun. Chişinău au agenţi constatatori ai contravenţiilor administrative, fără susţinerea organelor de poliţie, fără susţinerea poliţiei, noi în foarte multe cazuri nu putem să ţinem situaţia sub control”, spune Adrian Talmaci.
Similare
RECOMANDĂRI