Monica Babuc: Colegii noştri au avut oferte aproape de milion pentru a pleca din PDM
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Monica Babuc: Colegii noştri au avut oferte aproape de milion pentru a pleca din PDM

Vicepreşedinta Parlamentului Republicii Moldova şi deputată în fracţiunea Partidului Democrat din Moldova, Monica Babuc, susţine că mai mulţi deputaţi ai formaţiunii au fost abordaţi în weekendul din 6-7 iunie cu sume impunătoare pentru a părăsi fracţiunea parlamentară a PDM. Deputata a refuzat să ofere nume, precizând că acest lucru trebuie să-l facă deputaţii care s-au pomenit în situaţia respectivă.

„Ştiu de la colegii mei de fracţiune că în weekendul trecut s-au pomenit în faţa uşilor lor cu trimişi din alte fracţiuni parlamentare cu oferte generoase în vederea plecării lor de la fracţiunea Partidului Democrat”, a declarat Monica Babuc la un post de televiziune, citată de IPN.

Deputata fracţiunii PDM a refuzat să facă publică cifra care le-a fost propusă deputaţilor democraţi, însă este vorba despre sume care ajung la un milion. „Colegii noştri ne-au spus că li s-au propus sume cu mai multe zerouri. Cu siguranţă colegii noştri au avut oferte, cred, aproape de milion”.

Referitor la cea mai recentă plecare din PDM a deputatului Angel Agache, Monica Babuc spune că ultima data l-a văzut pe acesta la şedinţa fracţiunii după care democratul Eugeniu Nichiforciuc a fost testa pozitiv cu COVID-19.

Marţi, 9 iunie, deputatul democrat Angel Agache a anunţat că părăseşte fracţiunea Partidului Democrat din Moldova şi aderă la grupul parlamentar PRO Moldova. Acesta este cel de-al 15-lea deputat care părăseşte PDM. 13 deputaţi au aderat la grupul Pro-Moldova condus de Andrian 
Similare
RECOMANDĂRI