Ministrul Agriculturii îşi anunţă candidatura la alegerile parlamentare
Sursa foto:Nicolae Ciubuc/Facebook Vizualizari:

Ministrul Agriculturii îşi anunţă candidatura la alegerile parlamentare

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Nicolae Ciubuc, a anunţat oficial că va candida petru funcţia de deputat la alegerile din 24 februarie 2019, pe circumscripţia uninominală nr. 15, or. Călăraşi.

„Am decis să ascult de îndemnul locuitorilor din raionul de baştină, raionul Călăraşi, care şi-au manifestat certitudinea că îi pot reprezenta în viitorul legislativ, participand drept candidat pe circumscripţia electorală nr. 15. Dintotdeauna am crezut în potenţialul meleagurilor natale, iar acum este momentul oportun pentru le valorifica şi a oferi concetăţenilor mei condiţii de trai îmbunătăţite, a le oferi şansa să îşi crească copii Acasă.

În acest sens, ţin să vă informez că începând de astăzi, voi suspenda activitatea curentă, pentru perioada de referinţă, din funcţia de Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, pentru a-mi redirecţiona atenţia asupra problemelor şi necesităţilor locuitorilor.

Am certitudinea că echipa profesionistă din cadrul Ministerului va continua implementarea iniţiativelor şi ideilor destinate să îmbunătăţească domeniile din gestiune”, a scris Ciubuc pe pagina sa de Facebook. 

TVR MOLDOVA aminteşte că, din actualul cabinet de miniştri, cei care vor candida la alegerile parlamentare sunt: 
- Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, în circumscripţia uninominală nr. 34, Anenii Noi. 
- Ministrul economiei şi infrastructurii, Chiril Gaburici, în circumscripţia uninominală nr. 31 Chişinău,
- Ministra educaţiei, culturii şi cercetării, Monica Babuc, în circumscripţia uninominală Ialoveni nr. 22, dar şi pe lista de partid,
- Ministra sănătăţii, muncii şi protecţiei sociale, Silvia Radu, pe lista de partid PD,
- Vicepremierul pentru reintegrare, Cristina Lesnic, pe lista de partid PD, 
-  Premierul Pavel Filip, în circumscripţia uninominală nr. 20 Străşeni, dar şi pe circumscripţia naţională, pe lista PD.

De altfel, amintim că atribuţiile miniştrilor care candidează la alegerile parlamentare urmează să fie preluate de către secretarii generali de stat.
Similare
RECOMANDĂRI