Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, va candida pentru funcţia de deputat în circumscripţia uninominală nr. 34
Sursa foto:rise.md Vizualizari:

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, va candida pentru funcţia de deputat în circumscripţia uninominală nr. 34

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a anunţat că va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripţia uninominală nr. 34, Anenii Noi. Astfel, începând cu ziua de ieri, acesta este suspendat din funcţia de ministru pe durata campaniei electorale, funcţiile acestuia fiind degrevate.

Ministrul spune că această decizie a fost motivată în primul rând de oamenii raionului Anenii Noi, de baştina ministrului Geamăna. 

Amintim că ministrul economiei şi infrastructurii, Chiril Gaburici, candidează din partea PDM în circumscripţia uninominală nr. 31 Chişinău, iar ministra educaţiei, culturii şi cercetării, Monica Babuc, candidează în circumscripţia uninominală Ialoveni nr. 22, dar şi pe lista de partid, unde se regăseşte şi ministra sănătăţii, muncii şi protecţiei sociale, Silvia Radu.

De asemenea, pe listele PDM, candidează cu numărul 19 şi vicepremierul pentru reintegrare, Cristina Lesnic.

La fel, Pavel Filip candidează în circumscripţia uninominală nr. 20 Străşeni, dar şi pe circumscripţia naţională, pe listele partiului Democrat.

De altfel, amintim că atribuţiile miniştrilor care candidează la alegerile parlamentare urmează să fie preluate de către secretarii generali de stat.

Similare
RECOMANDĂRI