Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mihail Saakaşvili a calificat acţiunile PD drept o tentativă de lovitură de stat

Fostul preşedinte georgian, Mihail Saakaşvili, a felicitat Republica Moldova pentru formarea noului Guvern. Saakaşvili a calificat acţiunile Partidului Democrat, din ultimele zile, drept o tentativă de lovitură de stat din partea unui cităm - "oligarh care a jefuit statul".

„Prima reuşită a avut loc în Ucraina, odată cu căderea lui Poroşenko, iar acum asta se întâmplă la voi. Sunteţi foarte bravo! Acum, partidul oligarhului Plahotniuc ocupă ilegal clădirile guvernamentale şi încearcă să uzurpeze puterea. Asta e o tentativă de lovitură de stat prin intermediul sistemului judecătoresc pe care-l monopolizează şi pe care l-a corupt. Cred că trebuie să fie mobilizat poporul, care trebuie să-şi întoarcă puterea, să-şi întoarcă bogăţia ţării şi ţara. Poporul trebuie să-l facă pe oligarh să plătească pentru tot. Locul oligarhului nu este în palatul construit pe spatele poporului. Locul oligarhului, în situaţia în care practic săvârşeşte o lovitură de stat, e în puşcărie”, a spus Mihail Saakaşvili.

Saakaşvili a urat succes cetăţenilor Republicii Moldova, menţionând că sufletul său este alături de ei.  El a lăudat noul Guvern, în frunte cu Maia Sandu, precizând că este format din profesionişti şi buni patrioţi.
Similare
RECOMANDĂRI