Marina Tauber crede că înainte de alegerile prezidenţiale ar putea fi arestată
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Marina Tauber crede că înainte de alegerile prezidenţiale ar putea fi arestată

Vicepreşedinta Partidului Şor Marina Tauber consideră că în ajunul alegerilor prezidenţiale care urmează să aibă loc anul curent nu este exclus că asemenea reţineri cum a fost cea a ei şi a deputatei aceluiaşi partid Reghina Apostolova s-ar putea repeta. Marina Tauber consideră că acea reţinere a fost un show politic organizat special înainte de campania electorală, transmite IPN.

„Republica Moldova nu a văzut asemenea reţineri cum a fost cea a mea şi a Reghinei Apostolova. Atunci când la ora 17.35 în Parlament este ridicată imunitatea, iar la ora 17.38 omul este reţinut la Orhei, aceasta cel puţin este o dovadă că a fost un show politic, iar comanditarul acestui show a fost Igor Dodon”, a declarat Marina Tauber în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8.

Marina Tauber susţine că în cadrul acelui dosar a fost chemată doar o singură la audiere după ce a fost arestată. „Eu nu ştiu la ce etapă este acest dosar, eu nu ştiu dacă el există. În prezent nu sunt chemată nicăieri. Există aşa o expresie: „om să fie că dosar se găseşte”. Sunt sigură că înainte de următoarele alegeri acest lucru s-ar putea repeta”, a afirmat vicepreşedinta Partidului Şor.

De asemenea, politiciana consideră că eliberarea fostului premier Vlad Filat din penitenciar înainte de expirarea termenului de detenţie ar fi fost făcută, la fel, cu implicarea preşedintelui Igor Dodon. Potrivit ei, eliberarea fostului prim-ministru ar fi convenabilă şefului statului pentru a putea exercita presiuni asupra preşedintei Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, care a declarat că nu exclude că ar putea candida la prezidenţiale. „Pentru el Vlad Filat este un activist politic cu imagine care este foarte convenabil şi prin intermediul căruia va putea foarte uşor să facă presiuni asupra Maiei Sandu şi să o elimine ca şi concurent la alegerile prezidenţiale”, spune Marina Tauber.

Vicepreşedinta Partidului Şor consideră că şi în spatele reexaminării dosarului omului de afaceri Vladislav Platon, la fel, ar sta preşedintele Dodon. „Noi toţi ştim foarte bine despre relaţiile lui Platon cu Federaţia Rusă. Respectiv, eu cred că aici nu trebuie mult să explicăm de ce lui i se acordă anumite favoruri din partea lui Igor Dodon”, a afirmat Marina Tauber.

Similare
RECOMANDĂRI