Maia Sandu: Toată lumea să înţeleagă că nu suntem împotriva Platformei DA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu: Toată lumea să înţeleagă că nu suntem împotriva Platformei DA

Partidul Acţiune şi Solidaritate îşi doreşte în continuare Platforma DA în calitate de partener. Cel puţin asta spune liderul PAS Maia Sandu, după ce ieri, mai mulţi deputaţi PPDA au cerut un răspuns ferm din partea PAS cu privire la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, acuzând că acest răspuns ezită să vină.

„De asta nu răspundem, pentru că ni-i dorim în continuare ca şi parteneri. Toată lumea să înţeleagă că nu suntem împotriva Platformei DA. Am spus că nu suntem  împotrivă, noi susţinem un prim-ministru din partea lor. Ceea ce nu există astăzi, nu există 51 de voturi şi nu aş vrea să se speculeze şi să se întoarcă lucrurile altfel. Pe termen lung, ceea ce ne dorim este  să avem un Parlament în care să fie uşor să lucrăm, să fie mai mulţi oameni cinstiţi. Dacă am avea astăzi ami mulţi oameni cinstiţi în Parlament, nu am avea această situaţie fără ieşire”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

Amintim că Platforma DA a anunţat de ceva timp că a elaborat o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Andrei Năstase a declarat acum câteva zile că acest subiect a fost discutat cu cei din PAS, fiind pus în discuţie inclusiv votarea unui nou Guvern, asumat de PPDA. De cealaltă parte, PAS declară că nu există suficiente voturi pentru a vota un alt Guvern, iar din acest motiv, deocamdată, nu va vota moţiunea de cenzură.
 
Similare
RECOMANDĂRI