Maia Sandu: Nu avem ce discuta cu Igor Dodon. A avut ocazia să facă politică în ape curate împreună cu noi în guvernul precedent
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu: Nu avem ce discuta cu Igor Dodon. A avut ocazia să facă politică în ape curate împreună cu noi în guvernul precedent

Maia Sandu dă de înţeles că Partidul Acţiunii şi Solidaritate nu va merge la discuţii cu şeful statului Igor Dodon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu spune că Igor Dodon a avut posibilitatea să colaboreze cu PAS în timpul Guvernului precedent, într-un mediu „curat”.

„După ce a dat-o în bară împreună cu guvernul lui, Igor Dodon ne cheamă la discuţii. Nu avem ce discuta cu el. Dodon a avut ocazia să facă politică în ape curate împreună cu noi în guvernul precedent, dar se vede că aşa e natura lui, se simte mai bine în ape tulburi, unde poate să corupă, să manipuleze şi să mintă cu neruşinare fără să aibă nici cea mai mică mustrare de conştiinţă”, a scris Maia Sandu pe pagina sa.

În acelaşi timp, Maia Sandu declară că Igor Dodon este un antiexemplu pentru cetăţeni. 

„E o caricatură de preşedinte care ne costă, din păcate, prea scump. Şi nu am în vedere doar cei 100 mii de lei pe care îi cheltuie zilnic pe propriile mofturi, ci şi victimele nevinovate ale comportamentului său iresponsabil, nociv, periculos în această pandemie. Atitudinea lui arogantă şi iresponsabilă este, în mare parte, motivul acestei catastrofe în care ne aflăm. Am fi avut cu totul alt parcurs al pandemiei dacă preşedintele ţării nu făcea exact invers decât ceea ce trebuie - ieşind peste tot fără mască, atingând mâncare, copii, bătrâni, fără să păstreze distanţa socială, utilizând în mod cinic imagini de copii cu nevoi speciale, expunându-i pericolului şi neglijând orice regulă a bunului simţ. Cât de tare trebuie să nu-ţi pese, ca să mergi cu maşinile peste munca omului, peste semănăturile lui doar ca să dai, din punctul tău de vedere, bine la cadru?”, a declarat Maia Sandu, referindu-se la o poză postată de şeful statului pe pagina sa de Facebook, în care se vede că coloana prezidenţială a intrat într-un câmp deschis.

Amintim că, după ce PSRM şi PD au rămas fără majoritate în Parlament, Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că „este gata să susţină o formulă guvernamentală, în care un rol important să-l aibă PAS şi PPDA”.

Similare
RECOMANDĂRI