Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu declară că vrea să continue, în calitate de preşedinte, proiectele pe care le-a început în perioada în care a fost premier

Maia Sandu, candidatul PAS la alegerile prezidenţiale, vrea să continue, din postura de şef de stat, proiectele pe care le-a început cât a fost prim-ministru. Ea spune că experienţa din acea perioadă o recomandă pentru funcţia de preşedinte al ţării.

 Sandu a amintit şi câteva reuşitele Executivului condus de ea: asistenţa externă pe care a atras-o în sănătate, majorări de alocaţii dar şi de salarii pentru bugetari. Candidatul PAS mai spune că, în cele cinci luni cât a condus guvernul Republicii Moldova, a reziliat mai multe contracte încheiate de stat cu firme dubioase şi a dat afară câţiva înalţi funcţionari cu probleme de integritate.  

MAIA SANDU, candidat la alegerile prezidenţiale, PAS:  "Am accesat 61 de milioane de euro pentru interconectarea reţelelor de energie electrică dintre Republica Moldova şi România, am oprit programul de vindere a cetăţeniei, am făcut paşi importanţi în demonopolizarea comerţului cu nuci, carne şi metale, am demis persoane corupte din fruntea serviciului vamal, ANSA, CNAM, Agenţia Medicamentului, Moldtelecom, Poşta Moldovei şi alţii. Aceste lucruri le-am făcut în 5 luni, imaginaţi-vă câte putem face în 4 ani”.
Similare
RECOMANDĂRI