Maia Sandu anunţă că va candida pe o circumscripţie electorală
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Maia Sandu anunţă că va candida pe o circumscripţie electorală

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, cel mai probabil va candida nu doar pe lista viitorului bloc electoral, dar şi pe o circumscripţie uninominală. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4.

„Trebuie să trec filtrul de integritate mai întâi după care o să pot să spun sigur „Acum sunt candidat în circumscripţia X”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS susţine că a primit asigurări şi de la Bruxelles, şi din SUA că următoarele alegeri parlamentare vor fi monitorizate ca niciodată de către partenerii de dezvoltare. „Vor fi misiuni multe, mari şi înainte de alegeri, şi în ziua alegerilor. Toată lumea este conştientă că se pune la cale o fraudă. Noi trebuie să facem tot ce putem, să ne mobilizăm, pentru că cei din afară pot să ne ajute numai atunci când noi demonstrăm că vrem să trăim într-o ţară democratică”, a menţionat politiciana.

Potrivit ei, Partidul Democrat s-a deconspirat ce vrea să facă la alegerile parlamentare prin anularea scrutinului local din municipiul Chişinău. Acest lucru, spune Maia Sandu, va ajuta blocul să fie mai pregătit pentru următoarele alegeri.
Similare
RECOMANDĂRI