UPDATE/VIDEO. Vlad Filat, la şedinţa PLDM: Ca să sară totul în aer, nu este suficient ca eu sau oricine altcineva să facă declaraţii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

UPDATE/VIDEO. Vlad Filat, la şedinţa PLDM: Ca să sară totul în aer, nu este suficient ca eu sau oricine altcineva să facă declaraţii

UPDATE 11:49 Vlad Filat a declarat în cadrul şedinţei că activitatea sa politică este suspendată şi va rămâne aşa până când va demonstra că în privinţa sa au fost lansate un neadevăr şi că cazul acestuia a creat un precedent în R. Moldova, în urma căruia „a suferit atâta lume”.

„Faptul că voi avea activitatea politică suspendată nu înseamnă că pot să îmi suspend activitatea în acţiunile care am luptat împreună. Asta ţine de statul de drept, reforme autentice, integrarea europeană autentică”.
 
„Ştiu că mulţi au aşteptat ca eu să explodez toate cele rele din această ţară, şi înţeleg aceste aşteptări.  Însă eu azi vreau să vă spun că în ţara aceasta, ca să sară totul în aer, nu este suficient ca eu sau oricine altcineva să facă declaraţii. Este absolut necesar ca în ţara noastră să avem cu adevărat presă independentă, un sistem politic funcţional, avem nevoie de moralitate, toleranţă, respect reciproc şi avem nevoie ca această ură, care a fost băgată cu forţa între noi, să dispară”, a mai declarat Vlad Filat.

„Vă mulţumesc că aţi rezistat, Vă mulţumesc că aţi menţinut PLDM şi nu mă refer doar la presiunile făcute din partea PD-ului. Cred că urmează să vă spuneţi cuvântul într-o manieră nu doar auzită dar şi resimţită. Mă voi bucura alături de voi de realizările pe care sunt sigur că urmează să le vedem realizate de PLDM”, s-a adresat Vlad Filat celor din PLDM.

Tot în cadrul şedinţei, Vlad Filat a anunţat că săptămâna viitoare va merge în prima sa vizită externă de după eliberare, răzpunzând unei invitaţii făcute de premierul Ungariei Victor Orban


UPDATE 11:15 Şedinţa a fost declarată deschisă, fiind anunţat că este cvorum. 

La şedinţă este prezent şi Vlad Filat, eliberat recent din închisoare. 

Ora 11. Astăzi are loc şedinţa Consiliului Politic Naţional a Partidului Liberal Democrat din Moldova cu prilejul aniversării a 12-a de la fondarea partidului.
Similare
RECOMANDĂRI