Liderul Platformei DA: Igor Dodon a negociat până în ultima clipă cu Plahotniuc, iar apoi a venit la blocul ACUM şi a pozat în salvatorul Naţiunii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Liderul Platformei DA: Igor Dodon a negociat până în ultima clipă cu Plahotniuc, iar apoi a venit la blocul ACUM şi a pozat în salvatorul Naţiunii

Preşedintele Igor Dodon ar fi negociat până în ultima clipă cu Partidul Democrat, ca mai apoi să vină în Parlament şi să pozeze drept salvatorul naţiunii. Astfel vede liderul Platformei DA Andrei Năstase evenimentele din iunie 2019, când s-a produs schimbarea de guvernare de la Chişinău.

Precum a făcut-o şi într-un interviu pentru Agora, Andrei Năstase reiterează că meritul prăbuşirii regimului condus de Vlad Plahotniuc aparţine poporului Republicii Moldova, şi nu a vreunui actor politic anume. „Nu este nici meritul lui Andrei Năstase, nici al Maiei Sandu şi cu atât mai puţin al lui Igor Dodon. Fără oamenii deşteptaţi ai R. Moldova se putea face nimic, absolut nimic”.

„Igor Dodon este cel care, dacă ne aducem bine aminte, l-a obligat pe decanul de vârstă al deputaţilor, numitul Smirnov, să nu convoace şedinţa Parlamentului până ce el nu avea să finalizeze, în nume propriu şi în numele PSRM, negocierile cu Plahotniuc. Până în ultima clipă a negociat cu Plahotniuc, iar atunci când şi-a dat seama că planurile lui nu se vor îndeplini, datorită conjuncturii naţionale şi internaţionale, a venit la Parlament, la Blocul ACUM, şi a pozat în salvatorul naţiunii. Igor Dodon nu este decât un oportunist şi un făţarnic”, declară Andrei Năstase. 

Liderul PPDA spune că un alt regret pe care îl are, în legătură cu 8 iunie 2019, este faptul că, „din motive independente de voinţa sa şi a colegilor săi din Platforma Demnitate şi Adevăr”, Blocul ACUM s-a desfiinţat.

Similare
RECOMANDĂRI