Liderii PSD se reunesc în prima şedinţă de comitet executiv. Discuţii despre restructurarea guvernului
Sursa foto:Mediafax Vizualizari:

Liderii PSD se reunesc în prima şedinţă de comitet executiv. Discuţii despre restructurarea guvernului

Liderii PSD se reunesc, astăzi, în prima şedinţă din acest an. Membrii Comitetului Executiv Naţional ar putea stabili noul ministru al Apelor şi Pădurilor, în locul Doinei Pană, care a demisionat săptămâna trecută.

Pe de altă parte, liderii vor profita de această şedinţă pentru a mai discuta despre restructurarea Guvernului, convocarea unui congres extraordinar şi modificarea statutului PSD. Andreea Dumitrescu este la sediul PSD şi are mai multe informaţii.

Demisia Doinei Pană este doar pretextul care a declanşat organizarea acestui comitet executiv.

 Se va discuta şi despre o eventuală înlocuire a Doinei Pană la Ministerul Apelor şi Pădurilor, dar discuţiile vor fi mult mai ample, pentru că se ia în calcul restructurarea guvernului. Ar putea fi comasate mai multe ministere, însă nu toţi social-democraţii văd această restructurare în acelaşi fel. Se vorbeşte inclusiv despre comasarea Ministerului Economiei cu cel al Finanţelor, dar nu mulţi sunt de acord cu această variantă, deşi Ministeru Economiei ar putea rămâne fără o parte din companiile de care se ocupă, în momentul în care se va crea acel fond suveran de investiţii, care este o prioritate a social-democraţilor.
Similare