Krasnoselski: În spatele cuvintelor despre unitate ale lui Dodon se ascunde o catastrofă
Sursa foto:Adevarul Vizualizari:

Krasnoselski: În spatele cuvintelor despre unitate ale lui Dodon se ascunde o catastrofă

Liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, dă din nou replici dure preşedintelui Igor Dodon. La o întâlnire cu profesorii şi studenţii Universităţii din Tiraspol, el a spus că presedintele Republicii Moldova vorbeşte despre reuşite în reglementarea problemei transnistrene, dar, de fapt, nu ar avea nicio implicare în acest proces.

Liderul de la Tiraspol a dat replici tăioase pentru fiecare declaraţie a lui Igor Dodon făcută în adresa regiunii transnistrene. Krasnoselski s-a arătat revoltat de faptul că şeful statului susţine ideea implementării posturilor moldo-ucrainene pe sectorul transnistrean al frontierei. Mai mult, el spune că nu va permite ca Rusia să fie alungată din zonă sub pretextul unor slogane despre statut neutru.

Liderul de la Tiraspol a precizat că în spatele cuvintelor frumoase despre unitate ale lui Dodon se ascunde o catastrofă, care ar putea degenera în tensiune şi chiar război. Krasnoselski continuă să susţină independenţa regiunii transnistrene şi spune că nu este de acord cu şeful statului când acesta susţine că Tiraspolul nu va putea exista fără Republica Moldova şi invers.

Nu este pentru prima oara când liderul separatist îi răspunde dur preşedintelui Republicii Moldova în ceea ce priveşte relaţiile dintre Tiraspol şi Chişinău. 
Similare