Iurie Leancă îşi explică plecarea de la şefia PPEM
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Iurie Leancă îşi explică plecarea de la şefia PPEM

Fostul prim-ministru Iurie Leancă a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care explică de ce a plecat de la şefia Partidului Popular European. Acesta spune că partidul are nevoie de o relansare, dar şi pentru că este angajat în activităţi politice în România.

„Deoarece sunt angajat în mai multe activităţi, inclusiv politice, în România, iar partidul are nevoie de o relansare, alături de colegi am decis ca până la Congres, când va fi aleasă o nouă conducere cu mandat deplin, PPEM să fie gestionat de o echipă foarte bună în frunte cu Eugen Sturza, care va asigura interimatul funcţiei de preşedinte”, spune Leancă.

Fostul preşedinte al PPEM spune că încă din momentul lansării partidului a fost supus „unor atacuri defăimătoare permanente care s-au înteţit în ultima perioadă”. 

„Nu vreau să implic partidul în lupta mea cu aceşti aventurieri politici şi iată acum voi depune toate eforturile, inclusiv în instanţa de judecată, pentru a demonstra că au operat de-a lungul anilor cu minciuni grosolane pe care şi-au clădit „cariera lor politică””, mai spune Leancă.

„Sunt convins că un PPEM reformat, în frunte cu o echipă de profesionişti, de tineri curajoşi şi de adevăraţi oameni de cuvânt va reuşi să le arate acestor oportunişti politici din coaliţia Kozak unde le este locul”, conchide Leancă, referindu-se la coaliţia PSRM-ACUM. 

Amintim că ieri, Consiliul PPEM a decis ca interimatul funcţiei de preşedinte al partidului să fie asigurat de fostul ministru al Apărării Eugen Sturza.

Îi îndemn doar să nu repete greşelile mele din trecut şi să reacţioneze prompt, să riposteze în faţa oricărei nedreptăţi.

Similare
RECOMANDĂRI