Ion Chicu s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii acreditaţi la Chişinău. Ce asigurări le-a dat premierul
Sursa foto:gov.md Vizualizari:

Ion Chicu s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii acreditaţi la Chişinău. Ce asigurări le-a dat premierul

Ambasadorii acreditaţi în Republica Moldova au fost invitaţi astăzi la Guvern, la discuţii cu prim-ministrul Ion Chicu. Şeful Executivului i-a asigurat că Guvernul va fi plenar angajat în realizarea reformelor în conformitate cu Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.

„Guvernul se angajează să acţioneze în conformitate cu Planul de acţiuni pentru implementarea Acordului de Asociere. Relaţiile cu Uniunea Europeană şi implementarea Acordului de Asociere rămân o prioritate majoră pentru Guvern. Iar acţiunile  noastre de promovare a reformelor se vor desfăşura în cadrul legislativ, consultând opinia organizaţiilor precum Comisia de la Veneţia, OSCE, UE”, a menţionat Chicu.

Premierul a mai subliniat că Guvernul va asigura o comunicare echilibrată cu toţi partenerii de dezvoltare ai Republicii Moldova şi se va concentra pe dezvoltarea ţării. „Ne dorim continuitatea unui dialogul politic, economic, cultural şi umanitar pro-activ al Republicii Moldova în capacitatea sa de subiect al relaţiilor şi dreptului internaţional cu toate statele comunităţii internaţionale, în prim plan cu partenerii strategici şi tradiţionali ai ţării noastre”, a declarat şeful Cabinetului de miniştri. 

Similare
RECOMANDĂRI