Ion Ceban renunţă la funcţiile purtător de cuvânt al preşedintelui
Sursa foto:IPN Vizualizari:

Ion Ceban renunţă la funcţiile purtător de cuvânt al preşedintelui

Liderul fracţiunii Partidului Socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău, Ion Ceban, şi-a prezentat demisia din funcţiile de secretar şi purtător de cuvânt al preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Anunţul l-a făcut miercuri, 6 iunie, la un briefing de presă.

Totodată, a anunţat că de luni, 11 iunie, de la ora 08.00, inclusiv în zile de sâmbătă şi duminică, se va afla la Primărie, unde va organiza întâlniri cu cetăţenii, se va implica în activităţile şi proiectele legate de Chişinău. Ion Ceban a spus că va lucra la implementarea programului său electoral din timpul campaniei pentru alegerile locale, fiind în opoziţie.

Liderul fracţiunii PSRM a dat asigurări că socialiştii nu vor bloca activitatea Consiliului municipal, vor susţine toate iniţiativele bune care vor veni din partea noului primar general. Ion Ceban a mai spus că a înregistrat mai multe proiecte de decizie şi a solicitat CMC să se convoace în şedinţă ca să fie operate modificări la bugetul municipal.

Un proiect vizează acordarea de ajutor material în sumă de 70 de lei pentru transportul public gratuit pentru medici de familie, asistenţi medicali, cadre didactice şi educatori. Altul se referă la instituirea unităţilor noi de asistenţi personali pentru persoane cu nevoi speciale. Şi cel deal treilea tine de acordarea ajutorului material unic de 1000 de lei pentru peste cinci mii de cadre didactice la început de an şcolar.
Similare