Încă un candidat s-a înregistrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar la Bălţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Încă un candidat s-a înregistrat în cursa electorală pentru fotoliul de primar la Bălţi

Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Bălţi l-a înregistrat pe Alexandr Nesterovschi în calitate de candidat la funcţia de primar al municipiului Bălţi, din partea Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor. Alexandr Nesterovschi va fi cu numărul cinci în buletinul de vot.

Viorica Cemîrtan, secretarul CECE Bălţi, a precizat pentru IPN că tot luni, 18 octombrie, la Consiliu a depus actele pentru înregistrare Mihai Cristian, din partea Partidului Politic „Noi”.

Până în prezent, au mai fost înregistraţi în calitate de candidaţi la funcţia de primar al municipiului Bălţi: Boris Marcoci, din partea Partidului Acţiune şi Solidaritate, cu numărul 1 în buletinul de vot, Ion Starciuc, din partea Partidului Acasă Construim Europa, cu numărul doi în buletinul de vot, Maxim Burduja, din partea Partidului Unităţii Naţionale, cu numărul trei în buletinul de vot.

Vineri, 15 octimbrie, a depus actele pentru înregistrare şi Nicolai Grigorişin, care îşi propune să candideze independent. După verificarea listelor de subscripţie cu semnături, dacă se va decide înregistrarea în competiţia electorală, lui Nicolai Grigorişin i se va atribui numărul patru în buletinul de vot, deoarece a depus actele mai devreme ca Alexandr Nesterovschi, care este cu numărul cinci. Alegeri locale anticipate vor avea loc la Bălţi la 21 noiembrie.

Similare
RECOMANDĂRI