Igor Dodon se va întâlni astăzi cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon se va întâlni astăzi cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin

Preşedintele Igor Dodon se află astăzi, 7 septembrie, într-o vizită de lucru la Moscova, pentru a se întâlni cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

Într-o postare pe facebook, Igor Dodon, spune că va discuta cu preşedintele rus despre „întreaga gamă de relaţii moldo-ruse, inclusiv problema aprovizionării cu gaze naturale către Republica Moldova şi tranzitul acesteia prin Ucraina”.

Potrivit preşedintelui, abordată va fi şi tema dezvoltării relaţiilor comerciale şi economice bilaterale, a reglementării transnistrene şi a agendei de politică externă a Republicii Moldova.

Ultima data Igor Dodon s-a aflat la Moscova pe 2 septembrie, anul curent, unde a avut întrevederi cu vicepremierul, reprezentantul special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Republica Moldova, Dmitri Kozak, cu preşedintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom”, Alexey Miller şi alţi oficiali. Ulterior, preşedintele a mers la Bruxelles într-o vizită de două zile, unde s-a întâlnit cu mai mulţi oficiali europeni, inclusiv cu preşedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli şi cu comisarul european pentru politica de vecinătate şi negocieri de extindere, Johannes Hahn.
Similare
RECOMANDĂRI