Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon sare în apărarea democraţilor şi acuză opoziţia: „O s-o primiţi direct. Vreţi lucrul ăsta?”

Preşedintele Igor Dodon sare în apărarea democraţilor şi îi acuză pe cei care au părăsit de curând PD. Şeful statului spune că, astfel, Vlad Plahotniuc doreşte distrugerea formaţiunii politice. Tot Dodon susţine că, în acest mod, s-ar dori declanşarea unei crize politice.

IGOR DODON, preşedintele Republicii Moldova: „Un cunoscut de-al meu spune că, (traducere din rusă) "dacă bătaia nu poate fi evitată, loveşte primul". O s-o primiţi direct. Vreţi lucrul ăsta? Asumaţi-vă! Unii împart, deja, pielea ursului. La noi la vânători este cea mai mare greşeală. Rămâi fără nimic… Unii, deja, formează guverne din oamenii lui Plahotniuc şi ai lui Şor. Vreţi să procedaţi ca în Parlamentul precedent? O să fiţi taxaţi.

Igor Dodon le recomandă politicienilor din opoziţie să se gândească bine înainte de a da jos Guvernul Chicu, prin voturile întregii opoziţii care e formată din blocul ACUM, partidul Şor şi grupul Pro Moldova.

IGOR DODON, preşedintele Republicii Moldova: „Mergeţi la anticipate. Dacă este decizie politică se vor găsi soluţii pentru a declanşa anticipate şi a scăpa de râia din Parlament. La anticipate nu va trece niciunul dintre aceştia care s-au vândut deja în câte trei sau patru partide. Şor a fost o greşeală că a venit în Parlament, iar ceea ce Candu face ce făcea Plahotniuc.

Contactat de TVR MOLDOVA pentru a comenta acuzaţiile, Andrian Candu susţine că şeful statului nu are dreptul să se pronunţe în cazurile celor care au plecat din PD.

ANDRIAN CANDU, lider Pro Moldova: „Nu oare el, Igor Dodon este cel care a plecat din PCRM a trădat electoratul comunist, a trădat liderul PCRM pe Vladimir Voronin ba mai mult ca atât, l-a votat pe preşedintele Timofti. Acela nu este transfugiu?”.

Amintim că, în anul 2011, Igor Dodon alături de Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc au anunţat că părăsesc fracţiunea PCRM din Parlament şi şi-au oferit voturile pentru numirea şefului statului de atunci, Nicolae Timofti.
Similare
RECOMANDĂRI