Igor Dodon: „PSRM nu va merge la negocieri cu PDM. Ori alianţă cu ACUM, ori alegeri anticipate”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Igor Dodon: „PSRM nu va merge la negocieri cu PDM. Ori alianţă cu ACUM, ori alegeri anticipate”

Fracţiunea Partidului Socialiştilor nu poate merge şi nici nu va merge la negocieri cu PDM, pentru că există o decizie clară a Consiliului Republican al PSRM, fie formaţiunea creează o coaliţie cu Blocul ACUM, fie merge la alegerile parlamentare anticipate. Este declaraţia şefului statului, Igor Dodon, exprimată în cadrul emisiuii „Главный вопрос” de la postul de televiziune NTV Moldova.

“Socialiştii nu pot să se aşeze cu democraţii şi să înceapă negocierile. Dacă va exista o astfel de propunere, Consiliul Republican trebuie să se convoace şi să ceară opinia oamenilor din raioane. Dar nu cred că acest lucru este posibil. Prin urmare, nu vor exista negocieri, nici în culise, nici oficiale, deoarece există o decizie clară a organului de conducere a Partidului Socialiştilor: „Acum” sau „niciodată”. Adică, fie o coaliţie cu ACUM, fie alegerile parlamentare anticipate. Nici măcar nu am luat în considerare a treia opţiune”, a menţionat Igor dodon, potrivit unui comunicat publicat pe pagina Partidului Socialiştilor din Republica Moldova.

TVR MOLDOVA aminteşte că recent, Vladimir Voronin a declarat că democraţii şi socialiştii au bătut palma şi negociază formarea unei alianţe.

Mai mult, şi preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, nu exclude că săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare se va forma o alianţă de guvernare între Partidul Democrat şi Partidul Socialiştilor.
Similare
RECOMANDĂRI