Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Guvernul Chicu ar putea cădea în câteva zile, declaraţie

Guvernul Chicu ar putea cădea în câteva zile. Declaraţia a fost făcută de liderul Partidului "Pro Moldova". Andrian Candu este sigur că în Parlament există mai mult de 50 de voturi pentru demiterea executivului, dar e nevoie de un plan pentru următorul cabinet.

ANDRIAN CANDU, liderul Partidului "Pro Moldova": "Noi nu ne-am resemnat cu ideea şi vom face tot posibilul ca acest guvern să plece în demisie.(MUSCĂ) Guvernul Chicu-Dodon trebuie să plece, pentru că au adus ţara la dezastru în ultimele 4-5 luni. Deci acest Guvern chiar trebuie să plece în demisie, noi muncim şi cu siguranţă o să scăpăm de aceştia".

Candu a mai declarat că, în acest moment, preşedintele Igor Dodon este problema nr. 1 pentru Republica Moldova şi e posibil ca aceasta nici să nu mai ajungă să candideze la prezidenţiale. 

ANDRIAN CANDU, liderul Partidului "Pro Moldova": "Ce ţine de preşedintele Dodon. Păi, aţi văzut, el deja e cu apucături dictatoriale. Bate cu pumnul în masă. În viziunea lui asta e republica prezidenţială, dar el încurcă olecuţică republica prezidenţială, cu apucături dictatoriale. Să baţi cu pumnul în masă şi bagi la puşcărie oameni, numai nu o spus să-i punem la zid să-i împuşcăm".

Contactată de TVR MOLDOVA, şefa serviciului de presă a instituţiei prezidenţiale, Carmena Lupei, a declarat că nu comentează acuzaţiile actorilor politici la adresa lui Igor Dodon. 
Similare
RECOMANDĂRI