Grupul parlamentar „Pro Moldova” intenţionează să-l acţioneze în judecată pe vicepreşedintele PDM
Vizualizari:

Grupul parlamentar „Pro Moldova” intenţionează să-l acţioneze în judecată pe vicepreşedintele PDM

Grupul parlamentar „Pro Moldova”, format din foşti deputaţi ai Partidului Democrat (PDM), intenţionează să-l acţioneze în judecată pe fostul coleg, vicepreşedintele PDM, Eugeniu Nichiforciuc, pentru declaraţiile sale precum că „deputaţii din acest grup au primit câte 150-250 mii euro pentru a părăsi fracţiunea PDM şi a se alătura grupului".

„Acuzaţiile aduse de deputatul Nichiforciuc sunt făcute cu bună ştiinţă pentru a decridibiliza „Pro Moldova”. Această metodă mârşavă este folosită pentru a distrage atenţia de la pactul de trădare de ţară făcut cu socialiştii şi preşedintele pro-rus Dodon. „Pro Moldova”, respinge acuzaţiile calomnioase şi anunţă că-l va acţiona în judecată pe Eugen Nichiforciuc pentru calomnie, denigrare şi fals în declaraţii. Sperăm că nu se va ascunde după imunitatea parlamentară”, se spune într/un comunicat de presă emis de către grupul „Pro Moldova”.

În comunicat se menţionează că „acuzaţiile aduse de deputatul Nichiforciuc sunt făcute cu bună ştiinţă pentru a decridibiliza grupul parlamentar".
„Constatăm sporirea atacurilor calomnioase la adresa proiectului pentru oameni şi ţară - „Pro Moldova”.

Este de înţeles supărarea şi frustrarea celor din PDM care s-au pomenit cu un val de critici dure la adresa lor, după ce au ales trădarea ţării pentru nişte funcţii şi pentru siguranţa unui grup restrâns din conducerea formaţiunii”, se mai spune în comunicat.

Marţi, 17 martie, în cadrul unei emisiuni tv, deputatul PDM, Eugeniu Nichiforciuc, a spus deputaţii care au părăsit Partidul Democrat pentru a se alătura grupului parlamentar condus de Andrian Candu „au primit sume enorme de bani”.
 
Similare
RECOMANDĂRI