George Simion, preşedintele Acţiunii 2012, va candida independent la alegerile europarlamentare din mai
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

George Simion, preşedintele Acţiunii 2012, va candida independent la alegerile europarlamentare din mai

George Simion, preşedintele Acţiunii 2012, va candida independent la alegerile europarlamentare care vor avea loc în mai 2019, cu sloganul „România Mare în Europa”. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă de la Bucureşti.

„Am 33 de ani şi o mare parte din viaţa mea de până acum am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte. (…) Am bătut la fiecare uşă pe care am văzut-o, când nu s-a putut pe uşă, am intrat pe geam. Am speculat orice spărtură în zidurile sistemului ca să reuşim cumva să-l spargem. Tot pe ziduri am scris peste tot că „Basarabia e România”, un adevăr care trebuie înţeles de fiecare român. Am făcut tot ce era posibil. Următorul pas este Parlamentul European, următorul pas este că noi suntem soluţia pentru că nu suntem reprezentaţi politic”, a spus George Simion la evenimentul de lansare în campanie.

„Avem nevoie acută de unionism: să unim om cu om, localitate cu localitate, judeţ cu judeţ şi raion cu raion. Avem nevoie de Europa unită, în care naţiunea română să îşi afle locul de drept, în care românii să fie respectaţi şi să muncească împreună pentru bunăstarea comună. Pe scurt, avem nevoie de o Românie Mare într-o Europă unită. Cei care şi-au anunţat deja candidatura pentru un loc de europarlamentar vor folosi televiziunile, banii, pârghiile administrative. Eu sunt singur, însă am de partea mea adevărul, dragostea de ţară, neamul românesc şi o idee: să facem o Românie Mare în Europa”, a mai adăugat George Simion.

George Simion este un activist civic român care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Acţiunea 2012 şi al Alianţei pentru Centenar. Este autorul cărţii „Blocaţi în labirint”, o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariţia sa ca stat şi până în ziua de astăzi.

Similare
RECOMANDĂRI