Fostul ministru Andrei Năstase spune că îl va ataca în judecată pe preşedintele Igor Dodon
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fostul ministru Andrei Năstase spune că îl va ataca în judecată pe preşedintele Igor Dodon

Fostul ministru al Afacerilor Interne şi liderul PPDA spune că îl va ataca în judecată pe Igor Dodon, după ce ultimul a spus aseară într-o emisiune televizată că Năstase are fi încercat să preia schemele lui Vlad Plahotniuc, menţionând că există probe video în acest sens şi că Năstase ar fi luat bani.

Acesta este o calomnie şi o insultă la adresa sa, spune Năstase, făcută pentru a îl denigra şi pentru a slăbi impactul pe care l-a avut şi îl are mişcarea protestatară şi derivata acesteia - formaţiunea politică Platforma DA.

 „Mai întâi au fost celebrele "11 case", în care urma să adăpostesc, probabil, cei 30.000 de sirieni; a urmat apoi falsul despre finanţarea ilegală de către oligarhi şi de către asociaţia "Open Dialog". După care au minţit că voi ceda Chisinaul "arabilor" pentru 50 de ani. Nu s-au oprit aici! Au ajuns să intercepteze şi să trucheze până şi discuţia mea cu mama venită de la biserică. Au trucat cuvintele şi au dus vorba mincinoasă în tară, încercând din nou să mă discrediteze.

Falsurile şi minciunile tirajate în ultima campanie electorală continuă şi acum, când Dodon, candidatul susţinut cu toate mijloacele posibilie de Rusia şi Plahotniuc în 2016, tot de ei şi în 2020, a intrat deja în campanie electorală pentru prezidenţialele de anul viitor”, spune Andrei Năstase.

Fostul ministru spune că aceste falsuri spuse acum de Igor Dodon au drept scop denigrarea acestuia, dar şi anihilarea mediatică a ecourilordemersurilor lui Năstase de anchetare penală a lui Dodon pentru trădare de patrie şi pentru finanţarea rusească a partidului său cu milioane de dolari.

Similare
RECOMANDĂRI