Fifor: Congresul extraordinar al PSD a demonstrat forţa şi maturitatea politică a partidului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fifor: Congresul extraordinar al PSD a demonstrat forţa şi maturitatea politică a partidului

Senatorul social-democrat Mihai Fifor a menţionat, duminică, pe pagina sa de socializare, referitor la congresul extraordinar al PSD, că acesta a demonstrat "forţa, maturitatea politică, unitatea, spiritul profund democratic şi european al celui mai important partid politic din România".

Am avut ieri onoarea de a fi ales vicepreşedinte pentru Regiunea Vest, alături de colega şi prietena mea, doamna deputat Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni.Vreau să mulţumesc preşedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea, pentru încrederea acordată încă o dată şi pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o de a face parte din aceasta minunată echipă pe care o conduce", a postat Mihai Fifor pe Facebook fiind citat de agerpres.ro.

Totodată, el le-a mulţumit colegilor săi pentru votul de încredere pe care i l-au acordat.

"Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc colegilor mei de la Arad, în special domnului deputat Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, pentru susţinere şi încredere. Nu e puţin lucru să ai şansa să faci parte dintr-o familie cum este PSD Arad şi pentru asta sunt recunoscător. (...) Avem obiective mari de atins împreună şi trebuie să luptăm în continuare pentru arădeni, oriunde s-ar afla ei", a afirmat Mihai Fifor, vicepreşedinte PSD pentru Regiunea Vest.
Similare
RECOMANDĂRI