Evgheni Şevciuk a descoperit că în regiunea transnistreană populaţia este săracă şi pleacă peste hotare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Evgheni Şevciuk a descoperit că în regiunea transnistreană populaţia este săracă şi pleacă peste hotare

Refugiat la Chişinău, fostul lider separatist de la Tiraspol Evgheni Şevciuk a descoperit că în regiunea transnistreană populaţia trăieşte sub limita sărăciei, aşa că pleacă peste hotare.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Evgheni Şevciuk a adus mai multe acuzaţii noilor autorităţi ilegale de la Tiraspol. 
„Şi aceasta se datorează devalorizării rublei cu aproape 42% (ar trebui să fie în buget mai mult în ruble, nu mai puţin, exportăm mărfuri din PMR şi electricitate în monedă şi fără adaosuri). Ei au promis o creştere a veniturilor bugetare, o creştere a cheltuielilor pentru servicii sociale şi salarii şi pensii, dacă „vin la putere" cu o „echipă" şi... Şevciuk nu-i de 8 luni. Conducătorilor, unde sunt banii promişi? Cereţi de la Federaţia Rusă? Sau nu au furat? Sau fură acum! Sau în 2016, de dragul puterii (care acum este marionetă), conducătorii au minţit şi au mituit alegătorii? Ne putem aminti despre sponsorii alegerilor preelectorale?”, a scris Evgheni Şevciuk.

Evgheni Şevciuk a părăsit regiunea transnistreană în urma deschiderii mai multor dosare penale pe numele său de către autorităţile separatiste de la Tiraspol.
Similare