Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dumitru Diacov: PDM va merge singur în alegerile anticipate din 11 iulie

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat (PDM), Dumitru Diacov, a declarat, în cadrul emisiunii ”Punctul pe Azi” de la TVR MOLDOVA, că PDM va merge singur în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

”Noi nici nu am negociat (n.r. cu alte partide), au fost câteva discuţii, nu vreau să intru în detalii. PDM are îndeajuns forţe în teritoriu, are experienţa necesară, sperăm că vom reuşi să mobilizăm chiar în condiţii destul nocive în care este R. Moldova, este această psihoză stânga-dreapta, dar  PDM, ca şi celeltate partide, cred că va mobiliza partidul şi activul din teritoriu şi vor merge la aceste alegeri”, a spus Dumitru Diacov.

El a mai afirmat că electoratul din R. Moldova este voit divizat în două tabere.

”Sigur că sunt câteva lucruri care vor crea probleme şi atmosfera în care se petrec aceste alegeri, şi concurenţa acerbă. Faptul că electoratul este voit divizat în două tabere, şi atunci lumea preferă să stea acasă, foarte mulţi oameni rămân dezamăgiţi de atmosferă. Sigur se impune şi o coagulare a forţelor de dreapta, dar forţele de dreapta sunt responsabile pentru ceea ce fac ei. Noi avem şi de stânga, şi de dreapta multe partide, noi suntem un partid pro-european, dar suntem de centru-stânga. Trebuie să lucrăm, să mobilizăm oamenii”, a spus Dumitru Diacov.

Amintim că la data de 11 iulie în R. Moldova urmează să se desfăşoare alegeri parlamentare anticipate. Campania electorală va începe din 12 iunie în urma deciziei Comisiei Electorale care a aprobat programul de organizare şi desfăşurare a alegerilor parlamentare anticipate.
Similare
RECOMANDĂRI