Dumitru Diacov: Anul 2017 a fost un an de afirmare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dumitru Diacov: Anul 2017 a fost un an de afirmare

Anul 2017 a fost un an de afirmare în care s-au produs mai multe schimbări ce ne permit să credem că anul care vine va fi unul mai optimist, de această părere este Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, invitatul emisiuni Punctul pe Azi de la TVR MOLDOVA.

Dumitru Diacov crede că guvernarea condusă de partidul din care face parte a făcut mai multe schimbări ce au dus la stabilizarea ţării. „Pentru noi toţi a fost un an în care am depus efortul să stabilizăm situaţia, să demonstrăm că Republica Moldova poate fi guvernată altfel, după agonezităţile ce s-au produs în ultimii ani şi stabilirea unui Guvern, anul 2017 a fost anul reconfirmării poziţiilor, a încercării de a convinge proprii cetăţeni şi partenerii noştri externi că Republica Moldova este decisă să meargă bine determinată,”susţine Diacov. 

Politicianul are aşteptări optimiste de la anul care vine „guvernarea trebuie să-şi caute de treabă, să aibă un program foarte clar pentru dânsa, foarte clar pentru partenerii săi şi să încerce să îl realizeze. Eu cred că acest an a fost unul de afirmare, în care s-au produs mai multe lucruri şi în cadrul coaliţiei majoritare, şi în Guvern, dar şi în R. Moldova, schimbări care să ne permită să spunem ca anul 2018 va fi unul mai optimist.”
 
Similare