Dumitru Ciubaşenco nu exclude că Partidul Politic „Partidul Nostru” ar putea să nu fie înregistrat pentru alegerile parlamentare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dumitru Ciubaşenco nu exclude că Partidul Politic „Partidul Nostru” ar putea să nu fie înregistrat pentru alegerile parlamentare

Partidului Politic „Partidul Nostru” sau unii dintre candidaţii formaţiunii ar putea să nu fie înregistraţi în calitate de concurenţi electorali la alegerile parlamentare din februarie. Sau, dacă va fi înregistrat, partidul ar putea ulterior fi exclus din cursă. Declaraţia a fost făcută de Dumitru Ciubaşenco, vicepreşedintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Atât timp cât nu ne-au doborât, noi continuăm să zburăm”, a menţionat politicianul. În ceea ce priveşte un eventual bloc electoral, Dumitru Ciubaşenco spune că formaţiunea participă de una singură în alegeri şi că deja este târziu pentru a fi înregistrat un bloc. Săptămâna viitoare reprezentanţii formaţiunii vor prezenta la consiliile electorale semnăturile în susţinerea candidaturilor. Unii reprezentanţi ai partidului, care intenţionează să candideze, nu au primit încă certificatul de integritate de la ANI.

Dumitru Ciubaşenco a mai spus că formaţiunea ar boicota alegerile parlamentare, dacă acţiunii i s-ar alătura şi alte partide. „Dacă opoziţia de dreapta, pro-europeană, participă la alegeri, atunci Vestul recunoaşte aceste alegeri. În prezent, legitimitatea alegerilor şi puterii R. Moldova o oferă Vestul”, a afirmat politicianul.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie 2019.
Similare
RECOMANDĂRI