Dumitru Alaiba răspunde criticilor lui Igor Dodon: „Cine din 2016 până recent a făcut înţelegeri cu Plahotniuc şi marionetele sale? Noi sau dumneavoastră?”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dumitru Alaiba răspunde criticilor lui Igor Dodon: „Cine din 2016 până recent a făcut înţelegeri cu Plahotniuc şi marionetele sale? Noi sau dumneavoastră?”

Deputatul blocului ACUM Dumitru Alaiba vine cu un răspuns prealabil la atacurile şi criticile preşedintelui Igor Dodon la adresa Guvernului condus de Maia Sandu.

„Domnul Dodon cică Guvernul, nu altcineva (spre exemplu, el), ci anume Guvernul a preluat practicile lui Plahotniuc. Vă cereţi la un răspuns, domnule Dodon? Ştiţi că n-o să vă placă. 

Până vin cu un răspuns, pentru început două întrebări: Cine din 2016 până recent a făcut înţelegeri cu Plahotniuc şi marionetele sale? Noi sau dumneavoastră? Şi cine a protestat în stradă contra lui Plahotniuc în cele mai negre perioade? Noi sau dumneavoastră? Sau credeţi că am uitat tot ce s-a întâmplat până în iunie anul ăsta?”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

De menţionat că astăzi, Igor Dodon a declarat astăzi pentru Europa Liberă că, intenţia ministrului justiţiei şi a prim-ministrului de a reevalua rezultatul concursului pentru funcţia de procuror general îi „aminteşte de Vlad Plahotniuc care schimba regulile jocului în timpul jocului”.

„Dacă nu-i convenea ceva, schimba totul. Acum ce iese? Actualul Guvern preia cele mai bune practici ale lui Plahotniuc... Atunci cu ce este mai bun acest Guvern cu cel precedent?”, a spus Dodon.

Dumitru Alaiba spune că o să revină cu nişte gânduri mai coagulate cu referire la de ce consideră că Igor Dodon trişează atunci când atacă Guvernul pe nedrept. 

„Acest Guvern este, poate, ultima noastră încercare şi oamenii nu vor mai suporta încă o speranţă distrusă”, conchide Dumitru Alaiba. 

Similare
RECOMANDĂRI