Dorin Chirtoacă va solicita anularea alegerilor pentru funcţia de primar al capitalei: „Ion Ceban a dat mită electorală”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dorin Chirtoacă va solicita anularea alegerilor pentru funcţia de primar al capitalei: „Ion Ceban a dat mită electorală”

Consilierul municipal Dorin Chirtoacă a declarat că va solicita anularea alegerilor pentru funcţia de primar al capitalei şi va face un demers la procuratură, întrucât, spune acesta, Ion Ceban a oferit mită electorală în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale generale.

În declaraţiile de presă făcute după şedinţa Primăriei Chişinău, liderul Partidului Liberal a afirmat că actualul primar Ion Ceban a oferit 1000 de euro bisericii din Cruzeşti.

„Depunem astăzi demers la Procuratură. Preotul a confirmat că a primit cei 1000 de euro. Asta este mită electorală, dată în timpul campaniei electorale, pe data de 13 octombrie. Pentru asta, sancţiunea este excluderea din cursa electorală”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Liderul PL a precizat că organele elctorale nu şi-au făcut treaba, iar acum trebuie ca organele de urmărire penală să preia cazul.

„Nu este voie să mituieşti alegătorii, iar el asta a făcut. Şi a recunoscut acest lucru într-una din intervenţiile publice”, a spus Dorin Chirtoacă.
Similare
RECOMANDĂRI