Dorin Chirtoacă: Toate se fac pentru a acoperi crimele reale din Republica Moldova
Sursa foto:europalibera.org Vizualizari:

Dorin Chirtoacă: Toate se fac pentru a acoperi crimele reale din Republica Moldova

Fostul primar al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, consideră că cea mai mare greşeală în activitatea sa a fost că nu a concediat la timp persoanele în care şi-a pierdut încrederea. Afirmaţia a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

„Au fost greşeli şi la oamenii pe care i-am angajat, au fost greşeli şi la mansarde pentru că s-a făcut supradimensionate, dar asta au hotărât cei de la arhitectură până am început să verific mai strict acele acte şi nu sunt arhitect de meserie şi nu ar fi trebuit să mă implic”, a afirmat fostul primar.

Dorin Chirtoacă susţine că a ştiut că va fi arestat şi ştie sigur că va fi condamnat. „Pentru a fi înlăturaţi şi pentru a ni se pune eticheta de infractori. Toate acestea se fac pentru a fi acoperite crimele reale din Republica Moldova – 7 aprilie, privatizările ilegale, furtul miliardului”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Porivit fostului primar, alegerile din Chişinău o să arate dacă Republica Moldova are şansa unui stat de drept în cadrul aegerilor parlamentare sau se scufundă în dictatură. „Dacă noi la Chişinău şi Bălţi reuşim să oprim tăvălugul dictaturii, regimului Plahotniuc, Leancă, Dodon şi ceilalţi, avem şansa poate şi la toamnă. Opoziţia va trebui să coaguleze, să se adune”, spune Dorin Chirtoacă.
Similare
RECOMANDĂRI