Deputat ACUM: Nu vedem niciun impediment în semnarea unui acord care să specifice clar priorităţile din perioada următoare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Deputat ACUM: Nu vedem niciun impediment în semnarea unui acord care să specifice clar priorităţile din perioada următoare

După ce Comitetul Executiv al PSRM a recomandat astăzi fracţiunii socialiste să încheie un nou acord cu blocul ACUM, deputatul PAS Mihai Popşoi sugerează că blocul nu vede niciun impediment în semnarea unui astfel de acord.

„Suntem în discuţii privind planul de acţiuni al guvernului, care are drept priorităţi un amplu proces de reformare al justiţiei, demonopolizarea, reforme economice şi măsuri de protecţie socială. Asigurarea independenţei justiţiei este obiectivul principal al guvernului Maia Sandu, iată de ce este important să primim sprijinul total al părţilor în acest proces.

Odată aprobate aceste acţiuni nu vedem niciun impediment în semnarea unui acord care să specifice clar priorităţile din perioada următoare”, spune Mihai Popşoi.

Amintim că socialiştii au declarat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă că, acordul provizoriu cu blocul politic ACUM, semnat la 8 iunie 2019, a fost îndeplinit în cea mai mare parte, însă se recomandă semnarea unui nou acord. 

PSRM insistă pe semnarea unui nou acord cu blocul ACUM

Similare
RECOMANDĂRI